دسته‌بندی نشده

نصاب ترمووود ایرانی

نصاب ترمووود ایرانی

نصاب چوب ترمووود ایرانی

نصاب ترمووود ایرانی ، یکی از مهمترین و پرکاربردترین محصولات در صنعت ساخت و ساز است که در سال های اخیر بسیار محبوبیت پیدا کرده است. چوب ترموود ایرانی، چوبی است که از طریق یک فرآیند ترمال اصطلاحاً “ترمووود”، قوی‌تر، مقاوم‌تر و مقاوم در برابر خوردگی و ترک خوردگی به نظر می‌رسد.

از مزایای استفاده از چوب ترمووود ایرانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. مقاومت بالا در برابر رطوبت و خوردگی: چوب ترمووود به دلیل تحمل بهتر در برابر آب و رطوبت، از سایر نوع چوب ها نظیر چوب سطح خشک و سخت تر است. به علاوه، این نوع چوب نیز مقاومت خاصی در برابر حشرات و قارچ دارد.

2. مقاومت در برابر تغییرات دما: چوب ترمووود ایرانی، به دلیل فرآیند ترمال که بر روی آن انجام می شود، مقاومتی بالا در برابر تغییرات دما دارد. این به معنای عدم انبساط و انقباض چوب به میزان زیادی است.

3. قابلیت طراحی و زیبایی: در ایران، چوب ترمووود در انواع پروژه های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول با داشتن رنگ بسیار زیبا و طرح های منحصر به فرد، می تواند به طراحی استثنایی و جذابیت محیط کمک کند.

4. حفاظت از روند ساختمانی: استفاده از چوب ترمووود ایرانی به عنوان نصاب در ساختمان پایداری را افزایش می دهد و به طراحان، معماران و سازندگان کمک می کند تا ساختمانی استحکام بالا و با عمر طولانی بسازند.

5. محیط زیست و دوستدار طبیعت بودن: یکی از مزایای چوب ترمووود ایرانی، این است که از تولیدات میزان کمتری دارد و در فرآیند تولید آن از کمترین میزان انرژی استفاده می شود. بنابراین، استفاده از چوب ترمووود ایرانی نه تنها به ساختمان شما کمک می کند، بلکه به عنوان راه حلی طبیعی و دوستدار محیط زیست عمل می کند.

نصب ترموود کف

برای نصب ترموود کف، روش استفاده از پیچ های استیل یا گالوانیزه به جای میخ پیشنهاد می‌شود. استفاده از این پیچ ها باعث ایجاد استحکام بیشتر در اتصال چوب نما و زیر سازی می‌شود.

برای این روش، ابتدا باید چوب را قبل از ورود پیچ با استفاده از مته های مخصوص سوراخ کرد. همچنین تعداد پیچ هایی که در هر ردیف و قبل از نصب در نظر گرفته می‌شود، به پهنای چوب وابسته است.

به طور کلی، در چوب هایی که پهنای آن‌ها بیشتر از 125 میلی‌متر است، در هر پهنا دو عدد پیچ به کار برده می‌شود. این میزان پیچ‌ها باید به ضخامت چوب ترموود مورد استفاده نیز توجه شود.

مشاهده بیشتر . . .
چوب زیرسازی ترمووود

در نهایت، پیچ ها را به صورت کاملا عمودی و به اندازه کافی عمقی در چوب فرو می‌بریم تا استحکام لازم را در اتصال ایجاد کند. با رعایت این نکات، می‌توان ترموود کف را به راحتی و با ایمنی نصب کرد. این روش نصب ترموود همچنین برای نصب روی دیوار نیز قابل اجرا است.

نکات اساسی قبل از نصب چوب ترموود

1. حفاظت از چوب: هنگامی که چوب ترموود تخلیه می‌شود، باید مراقب باشید تا به آن آسیب نرسد. از خدشه دار شدن یا ضربه خوردن چوب جلوگیری کنید تا از ظاهر و کیفیت آن حفظ شود.

2. زمان نصب: ترموود را در مراحل آخر کار ساخت و ساز نصب کنید. در حین اجرای سایر فعالیت‌ها در فضای کار، گرد و خاک زیادی وجود دارد که ممکن است بر روی چوب ها ریخته شود. بهتر است نصب ترموود را در مرحله پایانی انجام دهید تا از آسیب دیدن و کثیف شدن آن جلوگیری شود.

3. زیرساخت مناسب: در اطراف قسمت‌هایی از ساختمان که قرار است از چوب ترموود استفاده شود، باید زیرساخت مناسبی تهیه کنید. این زیرساخت باید قابلیت نگهداری و فیکس کردن چوب های ترموود را به درستی داشته باشد.

4. سطح صاف و تراز: اگر چوب های ترموود را از قبل تهیه کرده اید، حتما اطمینان حاصل کنید که آن ها را در جایی قرار داده‌اید که سطح صاف و کاملا تراز باشد. در غیر این صورت، ممکن است پروفیل های چوب ترموود تاب و موج شده و شکل ظاهری طبیعی خود را از دست بدهند.

5. فاصله بین پالت ها: اگر چوب های ترموود به صورت بسته بندی روی پالت قرار دارند، حتما باید بین هر پالت فاصله ای حدود 6 تا 10 سانتیمتر قرار دهید. این کار به جلوگیری از خم شدن و کج شدن چوب ها کمک می‌کند.

6. حفاظت در انبار: چوب های ترموودی که در انبار نگهداری می‌کنید، باید با استفاده از پوشش های پلاستیکی کاملا محافظت شوند. این پوشش ها برای جلوگیری از نفوذ گرد و غبار بر روی چوب ها بسیار مهم هستند.

7. جدا کردن چوب های آسیب دیده: اگر بین چوب ها، چوبی وجود دارد که دچار مشکل یا آسیب شده است، بهتر است آن را از بقیه چوب ها جدا کنید یا حداقل قسمت آسیب دیده را ببرید و کنار بگذارید تا کیفیت نصبی نسبت به دیگر قسمت ها رعایت شود.

مشاهده بیشتر . . .
نصب چوب ترمووود ایرانی

هنگام نصب ترموود نیز، باید به تمامی مراحل و نکات فوق توجه کنید تا نصب صحیح و ماندگاری برتری داشته باشید. این موارد، از مهمترین اصول برای نصب ترموود هستند و با رعایت آن ها می‌توانید به بهترین نتیجه رسید.

اجرای ترموود با زیر سازی فلزی ( قوطی کشی )

ترموود با زیرسازی فلزی یا قوطی کشی، روشی است که در ساخت و ساز از آن استفاده می‌شود تا به طور همزمان برای ایجاد پوشش خارجی مقاوم در برابر عوامل آب و هوایی و همچنین ایجاد ساختار محکم و پایه‌ای مناسب برای نصب مواد ساختمانی استفاده شود. در این روش، از قوطی‌های سبک با ابعاد 40*40 استفاده می‌شود که قبل از استفاده باید ضدزنگ رقیق شوند. در شرایط خاص، به‌ویژه در محیط‌های با رطوبت بالا، روش‌هایی مانند رنگ اپوکسی یا سند پلاست برای پوشش قوطی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

برای نصب قوطی‌های فلزی به عنوان شاسی کشی آهنی در نمای داخلی یا خارجی ساختمان، آن‌ها باید به صورت شبکه‌ای و با فاصله 50 سانتیمتری و در جهتی عمود بر چوب‌های اصلی قرار داده شوند. این فاصله برای ایجاد ساختار محکم و استحکام‌بخش برای مواد ساختمانی استفاده شده مناسب است.

همچنین در کف‌های چوبی نیز این فاصله باید به صورت 40 سانتیمتری اجرا شود. با استفاده از ترموود با زیرسازی فلزی، می‌توان یک ساختار مقاوم، پایدار و با عمر طولانی برای نمای ساختمان ایجاد کرد. همچنین این روش، امکان استفاده از ترموود در مناطق با آب و هوای نامساعد یا با رطوبت بالا را فراهم می‌کند.

اجرای ترموود با زیر سازی سیمانی ( سیمان کاری )

ترموود یک نوع چوب با کیفیت و پایداری بالا است که با پرداختن به فرآیند ترمومداری، خواص آن را بهبود می‌بخشد. این چوب مقاومت بالا در برابر تغییرات دما و رطوبت را دارد و در برابر حشرات و پوسیدگی نیز مقاوم است.

برای اجرای ترموود در پروژه‌های ساختمانی، معمولا از روش زیر سازی سیمانی یا سیمان کاری استفاده می‌شود. در این روش، ابتدا باید یک سطح صاف و کاملا تراز با ضخامت 4 سانتی‌متر از سیمان ایجاد شود. به این ترتیب، چوب‌های ترموود را می‌توان بهتر و صاف‌تر نصب کرد.

استفاده از این روش زیر سازی بیشتر در نماهای ساختمان‌ها استفاده می‌شود. اما در ساخت کف پوش یا همان کف سازی، استفاده از این روش توصیه نمی‌شود و به جای آن، استفاده از شاسی کشی فلزی پیشنهاد می‌شود. زیرا در کف ساختمان، نیاز به سطح صاف تر و استحکام بیشتری وجود دارد که با استفاده از شاسی کشی فلزی بهتر تأمین می‌شود.

مشاهده بیشتر . . .
اجرای ترمووود در کرج

اما در صورت استفاده از روش زیر سازی سیمانی برای نصب ترموود در کف ساختمان، باید به طور دقیق به شیب بندی سطح و زهکشی آن توجه شود. این امر برای جلوگیری از انباشت آب و رطوبت در سطح کف اهمیت زیادی دارد و باعث طول عمر و پایداری بهتر ترموود خواهد شد.

به طور کلی، استفاده از روش زیر سازی سیمانی برای نصب ترموود در پروژه‌های ساختمانی مزایا و معایب خاص خود را دارد. این روش برای نماهای ساختمان مناسب است و برای کف ساختمان توصیه نمی‌شود، مگر اینکه با مواردی مانند شیب بندی و زهکشی مناسب همراه شود. با رعایت نکات فوق، اجرای ترموود با زیر سازی سیمانی می‌تواند به نتایج مطلوبی در پروژه‌های ساختمانی منجر شود.

قیمت اجرای ترمووود

قیمت اجرای ترمووود متفاوت است و بستگی به عوامل مختلفی دارد. این عوامل عبارتند از:

1. هزینه نصب زیرسازی: قبل از نصب ترمووود، زیرسازی مناسب برای نصب باید انجام شود. این شامل هزینه های مربوط به حفر و تمهیدات زیرسازی می شود.

2. نوع زیرسازی: نوع زیرسازی که برای نصب ترمووود استفاده می شود نیز بر روی قیمت تاثیر می گذارد. بعضی از انواع زیرسازی شامل استفاده از سیمان یا شاسی کشی است.

3. هزینه نصب پروفیل های ترمووود: جزئیات نصب پروفیل های ترمووود نیز بر روی قیمت تاثیر می گذارد. این شامل هزینه نصب پروفیل ها، اتصالات و ملزومات دیگر مربوط به نصب می شود.

4. طرح پروژه مورد نظر: هزینه نصب ترمووود بستگی به طرح پروژه است. طرح های پیچیده تر و با امکانات بیشتر می توانند هزینه نصب بیشتری داشته باشند.

5. متراژ یا مساحت پروژه: هزینه نصب ترمووود بر اساس متراژ یا مساحت پروژه محاسبه می شود. پروژه های بزرگتر می توانند هزینه بیشتری داشته باشند.

6. نوع سازه مورد استفاده: نوع سازه ای که ترمووود باید روی آن نصب شود نیز بر روی قیمت تاثیر می گذارد. برای مثال، نصب ترمووود بر روی ساختمان های بتنی ممکن است گرانتر باشد.

7. محل انجام پروژه: هزینه نصب ترمووود بسته به محل انجام پروژه نیز متفاوت است. هزینه های حمل و نقل و دسترسی به محل پروژه در هزینه نهایی تاثیر دارد.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “نصاب ترمووود ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *